Leestijd: 2 minuten

Onze zoektocht naar een natuurlijk medicijn tegen (peuter) astma

Welkom op onze website! Je hebt vast gemerkt dat er verschillend aanbod is! Ik wil jullie graag meenemen in onze reis op zoek naar een natuurlijk medicijn tegen de benauwdheidsklachten (peuter astma) van onze dochter. Ik ben een moeder van een dochter van 5,5 jaar. Werk als apotheker en daarnaast verdiep ik me regelmatig in literatuur als het gaat om natuurlijke geneeswijzen. 

Astma
Onze kleine was ongeveer 2,5 toen het hoesten begon, elke dag werd het meer en ook (rustig) slapen zat er niet meer in voor ons. Haar neusamandelen zouden de boosdoener zijn en die werden weggehaald, met een positief resultaat! Maar helaas waren we na een half jaar weer terug naar af met als bonus benauwdheidsklachten. Ze zat inmiddels in groep 1 en met zieke kinderen in de klas werd het voor haar niet beter, want eenmaal aangestoken werden haar klachten erger. Al met al is er uiteindelijk besloten dat ze toch peuter-astma had. We hebben de klachten met “puffers” wat onder controle kunnen houden en ging het redelijk naar ons gevoel totdat we een periode in gingen met meerdere keren een longontsteking. Hierna is er in overleg met de kinderarts besloten om toch een andere medicatie aan haar “puf-medicatie” toe te voegen, hormonen die geïnhaleerd kunnen worden waardoor de longen rustiger worden. 

Natuurlijk medicijn
Ondertussen ben ik gaan zoeken naar een natuurlijk medicijn tegen astma en longontsteking en astma en ben ik GROENE PROPOLIS tegen gekomen. Tijdens het afbouwen van de “hormoon-behandeling” zijn we gestart met dagelijkse groene propolis druppels. Hormoon behandeling is helemaal afgebouwd en we zijn nu weer een jaar verder. Een jaar geen klachten meer, een jaar zonder hoest, een jaar zonder benauwdheid en dus ook geen puffers meer!

Lily Organics 
Als moeder van een kind die (peuter)astma heeft gehad heb ik besloten om dit product voor meer mama’s beschikbaar te stellen. Zo zijn de Groene Propolis druppels van LILY ORGANICS geboren!